Gereedschapsmodules

Sorteer op:

1/3 inlegmodule met seegeringtangen voor interne en externe circlips.
€67,35
Inlegmodule met koud gesmeede steek-ringsleutels.
€130,40
Bitset in een hoogwaardige inleg foam-module. Deze meest complete set bevat Torx, Tamperproof, Pozidrive, Philips, platte kop en Inbus.
€186,45
SAE dopsleutelset in een alomvattende foam module. De set bevat zowel hoge- als lage doppen, inbus doppen en steek-ring sleutels. Daarnaast zit er in de foam module ook een setje engelse inbussleutels met ronde kop.
€165,60
Dopsleutelset vervaardigd uit chroom vanadium staal. De set bevat lange en korte doppen, ratelsleutels in verschillende maten en uitvoeringen, en verlengstukken.
€207,30
Complete set inbus sleutels met T-greep. Deze set zit in een hoogwaardige foam inleg-module en bevat zowel Torx als Inbussleutels.
€114,95
Schroevendraaierset met kruis-, platte- en torx schroevendraaiers. Deze set zit in een foam inleg-module.
€128,85
Steek- en ringsleutels in een hoogwaardige foam inleg-module. De set bevat eveneens korte omkeerbare ringratel-sleutels met een fijne vertanding.
€216,25
Steek-ring sleutelset die zowel steek-ring sleutels als e-torx ringsleutels bevat.
€128,20
Inleg foam module met een T-sleutel set. Deze set is onmisbaar in elke gereedschapwagen, en wordt voor elke klus gebruikt.
€96,45
Tangenset in een foam inleg-module. De set bevat 1000V VDE tangen, circliptangen, een bankhamer, een griptangen en een pendrijver set.
€197,65
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x