Oxford

Sorteer op:

Sale
Waterproof motor- en scooter hoes met een dubbele beschermlaag en een camouflageprint. De hoes heeft onderin een doorvoer gat zodat de hoes geschikt is voor gebruik in combinatie met een kettingslot.
€39,95 €35,95
Waterproof motorhoes met een dubbele beschermlaag. De hoes heeft onderin een doorvoer gat zodat de hoes geschikt is voor gebruik in combinatie met een kettingslot.
€35,99
Het Boss schijfremslot van Oxford is een nieuwe generatie degelijke schijfremsloten. Dit slot is weersbestendig en zeer opvallend met zijn gele kleur.
€69,12
Opzoek naar de allerbeste beveiliging voor uw motor? Oxford introduceert het ART 4 gekeurde Boss Alarm slot als sterkst verkrijgbare weerbestendig schijfremslot in het assortiment.
€105,23
Voor het vastzetten van bagage op de motor of brommer. Gemaakt van sterk elastisch rubber.
€5,33
Voor het vastzetten van bagage op de motor of brommer.
€6,68
Voor het vastzetten van bagage op de motor of brommer. De lengte van het elastische koord is verstelbaar.
€6,68
Het nieuwe schijfremslot van Oxford, de Patriot is weerbestendig,
en uiterst opvallend door zijn gele kleur.
€56,63
Set dubbelzijdige poetshandschoenen voor het wassen van auto's en plasticdelen van motoren.
€16,13
Universele front paddockstand met zowel L-hoeken als bobbins haken meegeleverd. De stand van de haken is aanpasbaar, daarom voor bijna alle motoren geschikt.
€135,95
Universele rear paddockstand met zowel L-hoeken als bobbins haken meegeleverd. De stand van de haken is aanpasbaar, daarom voor bijna alle motoren geschikt.
€135,95
Sterke Oxford motor/scooter beschermhoes die gemaakt is van ademend materiaal, die voorkomt dat er condensvorming ontstaat onder de hoes, en daarnaast voorkomt dat water de hoes binnen komt.
€86,33
Oxford schijfremslot met koord en transport case.
€71,42
Deze riem beschermt stuur- en kuipdelen tegen beschadigingen van de spanriem wanneer de motor met de spanriem op de aanhanger wordt vastgezet.
€67,43
Dit kabelslot dat te ontgrendelen is met een 5 cijferige cijferslot combinatie.
€36,38
Kabel met beugelsot, voor gebruik in schuur of werkplaats.
€37,73
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x