DisclaimerDe op deze website getoonde informatie wordt door MotorWorkx met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. MotorWorkx verstrekt door middel van deze website louter informatie over de producten die door MotorWorkx worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

MotorWorkx aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. MotorWorkx aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van MotorWorkx opgenomen informatie en prijzen.

Hoewel MotorWorkx alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is MotorWorkx niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door MotorWorkx worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel MotorWorkx uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door de MotorWorkx worden onderhouden wordt afgewezen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x