Menu
Jouw Winkelwagen

Vloeibare pakkingen en lijmen

Merk: BGS
2 componenten speciaal lijm 10 g patroon Tweecomponentenlijm op cyanacrylaatbasis Beste hechtingseigenschappen op veel verschillende soorten materiaal zoals metaal, veel kunststoffen, b.v. PVC, ABS, PC, PBT, rubber, poreuze / absorberende materialen zoals hout, papier, karton, leer en textiel Toepa..
€23,70
Excl. BTW:€19,59
Merk: BGS
Tweecomponentenlijm op cyanacrylaatbasis Beste hechtingseigenschappen op veel verschillende soorten materiaal zoals metaal, veel kunststoffen, b.v. PVC, ABS, PC, PBT, rubber, poreuze / absorberende materialen zoals hout, papier, karton, leer en textiel Toepassing: in de voertuigbouw en industriële g..
€26,17
Excl. BTW:€21,63
Merk: BGS
Tweecomponentenlijm op cyanacrylaatbasis Beste kleefeigenschappen op veel verschillende materialen: metaal, veel kunststoffen, staal, aluminium, roestvrij staal, rubber, poreuze / absorberende materialen Toepassing: in de voertuigbouw en industriële gebieden Thixotrope Druppel vrij Extreem slagvast ..
€25,34
Excl. BTW:€20,94
Merk: BGS
Glasvezel reparatiemat 150 x 220 mm de GRP-reparatiemat is een unieke, gemakkelijk te gebruiken reparatiefilm die wordt geactiveerd en gehard door UV-straling of zonlicht: de film is gemaakt van glasvezelversterkt polyester met een extreem goede hechting en een lange levensduur. Industriële toep..
€32,59
Excl. BTW:€26,93
Merk: BGS
Lager- en busborgmiddel hoogvisceus Pompdoseerverpakking 50 gram Voor het bevestigen van lagers, bussen, assen, naven Anaëroob vloeibaar plastic dat hardt bij contact met metalen in afwezigheid van zuurstof Snelle uitharding Bestand tegen veel mediums Exreem hoge sterkte, zelfs op licht geoliede on..
€13,49
Excl. BTW:€11,15
Merk: BGS
Vlakafdichter middelsterk en hoogvisceus Pomdoseerverpakking van 50 gram Voor afdichtingstoestellen en motorbehuizingen, flensverbindingen, lagerkappen en deksels van het differentieelhuis Goed voor de auto- en motorfietsindustrie, de chemische en petrochemische industrie, gas-, water- en elektrici..
€13,49
Excl. BTW:€11,15
Merk: BGS
Lijm, afdicht- en montagekit wit Hoogwaardige lijm op basis van MS-polymeren Voor het lijmen van metalen, hout en kunststoffen op en onder elkaar in carrosserie- en voertuigbouw, containerbouw, plaatbewerking, apparaattechniek, airconditioning, boot bouw Elastische afdichting van naden in gebieden ..
€12,11
Excl. BTW:€10,01
Merk: BGS
Pijpdraadafdichter middelsterk en hoogvisceus Pompdoseerverpakking 50 gram Beveiligt en dicht schroefdraden af ​​tegen olie, gas, water, Koolwaterstoffen en veel chemicaliën Geschikt voor gebruik in motoren en elektrische industrie, tractorbouw, scheepvaart, machines en uitrustingbouw, pompbouw, sa..
€13,49
Excl. BTW:€11,15
Merk: BGS
Schroefdraadborgmiddel Exra sterk Voor het vastzetten, afdichten en lijmen van schroefverbindingen Vervangt gebruikelijke vergrendelingsmethoden zoals spalken, veerringen, enz. Geschikt voor motorbouw, racen, machinebouw, in werkplaatsen en garages, voor industriële toepassingen, etc. Kleur: groen ..
€13,49
Excl. BTW:€11,15
Merk: BGS
Schroefdraadborgmiddel | extra sterk Voor het vastzetten, afdichten en lijmen van schroefverbindingen Vervangt gebruikelijke vergrendelingsmethoden zoals spalken, veerringen, enz. Kan worden gebruikt in motorbouw, racen, machinebouw, in werkplaatsen en garages, voor industriële toepassingen, enz. ..
€13,49
Excl. BTW:€11,15
Merk: BGS
Schroefdraadborgmiddel middelsterk Voor het vastzetten, afdichten en lijmen van schroefverbindingen Vervangt gebruikelijke vergrendelingsmethoden zoals spalken, veerringen, enz. Geschikt voor motorbouw, racen, machinebouw, in werkplaatsen en garages, voor industriële toepassingen, etc. Kleur: donke..
€13,49
Excl. BTW:€11,15
Merk: BGS
Secondenlijm middelvisceus Met doseeroen 12 gram Nieuwste generatie cyanoacrylaatlijm Voor het verlijmen van een breed scala aan materiaalverbindingen (metaal, rubber, hout, karton, keramiek en de meeste kunststoffen) voor zichzelf en voor elkaar Ondanks de resterende flexibiliteit wordt met de mee..
€11,35
Excl. BTW:€9,38
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15
Vloeibare pakkingen en lijmen. Bekijk hier al onze chemie producten voor het lijmen of afdichten. De vloeibare pakkingen en lijmen zijn verkrijgbaar in pomptubes.