Menu
Jouw Winkelwagen

Vloeibare pakkingen en lijmen

Merk: BGS
2 componenten speciaal lijm 10 g patroon Tweecomponentenlijm op cyanacrylaatbasis Beste hechtingseigenschappen op veel verschillende soorten materiaal zoals metaal, veel kunststoffen, b.v. PVC, ABS, PC, PBT, rubber, poreuze / absorberende materialen zoals hout, papier, karton, leer en textiel Toepa..
€29,63
Excl. BTW:€24,49
Merk: BGS
Tweecomponentenlijm op cyanacrylaatbasis Beste hechtingseigenschappen op veel verschillende soorten materiaal zoals metaal, veel kunststoffen, b.v. PVC, ABS, PC, PBT, rubber, poreuze / absorberende materialen zoals hout, papier, karton, leer en textiel Toepassing: in de voertuigbouw en industriële g..
€26,17
Excl. BTW:€21,63
Merk: BGS
Glasvezel reparatiemat 150 x 220 mm de GRP-reparatiemat is een unieke, gemakkelijk te gebruiken reparatiefilm die wordt geactiveerd en gehard door UV-straling of zonlicht: de film is gemaakt van glasvezelversterkt polyester met een extreem goede hechting en een lange levensduur. Industriële toep..
€32,59
Excl. BTW:€26,93
Merk: BGS
Vlakafdichter middelsterk en hoogvisceus Pomdoseerverpakking van 50 gram Voor afdichtingstoestellen en motorbehuizingen, flensverbindingen, lagerkappen en deksels van het differentieelhuis Goed voor de auto- en motorfietsindustrie, de chemische en petrochemische industrie, gas-, water- en elektrici..
€16,86
Excl. BTW:€13,94
Merk: BGS
Pijpdraadafdichter middelsterk en hoogvisceus Pompdoseerverpakking 50 gram Beveiligt en dicht schroefdraden af ​​tegen olie, gas, water, Koolwaterstoffen en veel chemicaliën Geschikt voor gebruik in motoren en elektrische industrie, tractorbouw, scheepvaart, machines en uitrustingbouw, pompbouw, sa..
€16,86
Excl. BTW:€13,94
Merk: BGS
Schroefdraadborgmiddel | extra sterk Voor het vastzetten, afdichten en lijmen van schroefverbindingen Vervangt gebruikelijke vergrendelingsmethoden zoals spalken, veerringen, enz. Kan worden gebruikt in motorbouw, racen, machinebouw, in werkplaatsen en garages, voor industriële toepassingen, enz. ..
€16,86
Excl. BTW:€13,94
Merk: BGS
Schroefdraadborgmiddel middelsterk Voor het vastzetten, afdichten en lijmen van schroefverbindingen Vervangt gebruikelijke vergrendelingsmethoden zoals spalken, veerringen, enz. Geschikt voor motorbouw, racen, machinebouw, in werkplaatsen en garages, voor industriële toepassingen, etc. Kleur: donke..
€16,86
Excl. BTW:€13,94
Merk: BGS
Secondenlijm middelvisceus Met doseeroen 12 gram Nieuwste generatie cyanoacrylaatlijm Voor het verlijmen van een breed scala aan materiaalverbindingen (metaal, rubber, hout, karton, keramiek en de meeste kunststoffen) voor zichzelf en voor elkaar Ondanks de resterende flexibiliteit wordt met de mee..
€11,35
Excl. BTW:€9,38
Merk: BGS
Secondenlijm middelvisceus Fles voorzien van standvoet 25 gram Nieuwste generatie cyanoacrylaatlijm Voor het verlijmen van een breed scala aan materiaalverbindingen (metaal, rubber, hout, karton, keramiek en de meeste kunststoffen) voor zichzelf en voor elkaar Ondanks de resterende flexibiliteit wo..
€14,53
Excl. BTW:€12,01
Merk: BGS
Mixtulen voor 2 componenten speciale lijmpatronen 10 g 10-stuks..
€10,71
Excl. BTW:€8,85
Merk: BGS
1-component, waterdicht en overschilderbaar afdichtingsmateriaal voor horizontale en verticale oppervlakken Geschikt voor verschillende gebieden, zoals daken, muren, natte cellen, voertuigen Goor voertuigen als bodembescherming en als smeerbare afdichting Waterdichting voor daklichten, dakramen, got..
€30,46
Excl. BTW:€25,17
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Vloeibare pakkingen en lijmen. Bekijk hier al onze chemie producten voor het lijmen of afdichten. De vloeibare pakkingen en lijmen zijn verkrijgbaar in pomptubes.